וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מחבת ירקות ופטריות מוקרם

מתכון של הבאגסי ביסטרו בר בפלורנטין, תל אביב.

מתכון מאת: מערכת וואלה

מחבת ירקות ופטריות מוקרם של באגסי ביסטרו.
מחבת ירקות ופטריות מוקרם של באגסי ביסטרו

מצרכים למתכון

  • חומרים למנה זוגית:
  • 3 פטריות פורטבלו
  • 6 פטריות שמפיניון
  • 2 כפות שמן זית
  • 4 ראשי ברוקולי מאודים
  • רבע בצל יבש חתוך לטבעות
  • 30 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 30 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת
  • 20 סמ"ק יין לבן חצי יבש
  • 500 סמ"ק שמנת מתוקה
  • שן שום גרוסה
  • פלפל שחור גרוס (לפי הטעם)
  • מלח (לפי הטעם)

אופן ההכנה

  • 1. מחממים מחבת עם שמן זית על אש גבוהה. מקפיצים למשך 10 שניות את הפטריות. מוסיפים את הברוקולי, הבצל והתבלינים ומקפיצים עד הזהבה.
  • 2. מוסיפים את היין הלבן והשמנת המתוקה. מחממים על אש גבוהה עד לצמצום השמנת. מוסיפים גבינה צהובה ופרמז'ן.
  • 3. מכניסים לתנור בטמפ' של 200 מעלות להקרמה. המנה מוכנה כאשר השמנת צומצמה והגבינה נמסה.
  • מגישים עם לחם חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully