וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פטריות ממולאות גבינת עזים

פטריות השמפיניון אינן רק טעימות, הן יכולות בקלות להפוך לכלי קיבול. השף ירון עמר מ"אקוורלה" בתל אביב ממלא אותן בגבינת עיזים עם טאצ' של קארי ופטרוזיליה.

מתכון מאת: מערכת וואלה

פטריות ממולאות בגבינת עיזים של אקוורלה.
פטריות ממולאות בגבינת עיזים של אקוורלה

מצרכים למתכון

  • פטריות שמפניון בגודל בינוני
  • 1 בצל בינוני
  • 2 כפות שמן זית
  • כפית קארי
  • מלח
  • פלפל שחור טרי גרוס
  • זר קטן של פטרוזילה (קצוצה)
  • צרור של בצל ירוק פרוס דק
  • 80 גרם גבינת עזים

אופן ההכנה

  • 1. מפרידים את רגלי הפטריות וקוצצים אותן.
  • 2. קוצצים את הבצל.
  • 3. מחממים מחבת עם שמן זית ומאדים את הבצל. מוסיפים את הפטריות לכ-3 דקות.
  • 4. מוסיפים את התבלינים היבשים, הבצל הירוק, הפטרוזיליה והגבינה לערבב עד לקבלת מרקם אחיד.
  • 5. מקררים את התערובת, וממלאים את הפטריות בעזרת כף.
  • 6. מכניסים לתנור לחום של 200 מעלות לארבע דקות.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully