- 1. חותכים את הבשר וחזה האווז לקוביות קטנות. מקמחים ומטגנים בשמן על אש גדולה לצבע שחום.
-
- 2. מוציאים את הבשר ומטגנים בשמן את הבצל. מוסיפים בחזרה את הבשר המלח, הפלפל והדבש. מערבבים ויוצקים שליש מכמות הגינס. מרתיחים, מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה, לפחות שעתיים. באמצע הבישול מוסיפים את הכרוב. מדי פעם מערבבים ובהדרגה מוסיפים את שאר הגינס. אפשר גם לאפות בתנור בחום º160.
-
- 3. בוחרים תבניות פאי אישיות או תבנית פאי אחת גדולה. מחלקים לשני חלקים את הבצק, מרדדים חלק אחד ומרפדים בו את תבנית / תבניות הפאי. אופים "עיוור", כלומר עם נייר אפיה ושעועית שתכביד על הבצק. מרדדים את החלק השני כמכסה.
-
- 4. כשהמלית מוכנה, מניחים לה להתקרר מעט וממלאים. מכסים במכסה. רצוי לקשט את המכסה בפיסות בצק וגם לחורר חור קטן במרכז בעזרת תפוחן. מברישים בביצה טרופה ואופים בתנור חם, בערך 10 דקות.