וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פשטידת אורז תפוח וקוטג'

אורז תפוח אפשר להשיג בכל סופר. אם אתם מוצאים אורז תפוח מלא - מה טוב. רק שימו לב לא להתבלבל ולקנות בטעות אורז תפוח ממותק!

מתכון מאת: סמדר ולטר, מערכת וואלה!

פשטידת אורז תפוח וקוטג (סמדר ולטר). מערכת וואלה!
פשטידת אורז תפוח וקוטג (סמדר ולטר)

מצרכים למתכון

  • 2 כוסות אורז תפוח (פצפוצי אורז)
  • 2 ביצים
  • 1 גביע קוטג'
  • 1 כף שמן
  • מעט פלפל שחור
  • כף שטוחה אבקת מרק בצל - אם אין, או שאתם לא חובבים אבקות מרק, אפשר להחליף בכפית מלח.
  • *תבנית בינונית: עגולה בקוטר 24 או מרובעת בגודל 25X25 או גודל דומה.

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית.
  • 2. מערבבים בקערה את כל החומרים, עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 3. מעבירים לתבנית ואופים כ-25-30 דקות, עד שהפשטידה יציבה ושחומה.
  • 4. מגישים את פשטידת האורז לשלוחן.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully