פשטידת אורז תפוח וקוטג'
אורז תפוח אפשר להשיג בכל סופר. אם אתם מוצאים אורז תפוח מלא - מה טוב. רק שימו לב לא להתבלבל ולקנות בטעות אורז תפוח ממותק!
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 כוסות אורז תפוח (פצפוצי אורז)
- 2 ביצים
- 1 גביע קוטג'
- 1 כף שמן
- מעט פלפל שחור
- כף שטוחה אבקת מרק בצל - אם אין, או שאתם לא חובבים אבקות מרק, אפשר להחליף בכפית מלח.
- *תבנית בינונית: עגולה בקוטר 24 או מרובעת בגודל 25X25 או גודל דומה.
אופן ההכנה
- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית.
- 2. מערבבים בקערה את כל החומרים, עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- 3. מעבירים לתבנית ואופים כ-25-30 דקות, עד שהפשטידה יציבה ושחומה.
- 4. מגישים את פשטידת האורז לשלוחן.