תבשיל כרוב ואטריות
מתכון באדיבות פסטה "ברילה"
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל-2 מנות :
- 1 יחידה כרוב בינוני
- 2 בצל
- 2 שיני שום
- 2 כפות שמן
- 1 כף סוכר חום
- לפי הטעם מלח
- ½ כוס מים
- 500 גר' אטריות רחבות מבושלות (מומלץ אטריות 'פפרדלה' של ברילה)
אופן ההכנה
- 1. חותכים את הבצל ומטגנים בסיר במעט שמן .
- 2. מוסיפים את הסוכר וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב .
- 3 . חותכים את הכרוב לפסים דקים ומוסיפים לבצל. ממשיכים לטגן תוך כדי "הקפצה" מדי פעם. מוסיפים מלח ומים.
- 4. מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה כחצי שעה .
- 5. מוסיפים את האטריות ומערבבים. מגישים חם .