וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תבשיל כרוב ואטריות

מתכון באדיבות פסטה "ברילה"

מתכון מאת: מערכת וואלה

כרוב. Artoday
כרוב

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-2 מנות :
  • 1 יחידה כרוב בינוני
  • 2 בצל
  • 2 שיני שום
  • 2 כפות שמן
  • 1 כף סוכר חום
  • לפי הטעם מלח
  • ½ כוס מים
  • 500 גר' אטריות רחבות מבושלות (מומלץ אטריות 'פפרדלה' של ברילה)

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הבצל ומטגנים בסיר במעט שמן .
  • 2. מוסיפים את הסוכר וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב .
  • 3 . חותכים את הכרוב לפסים דקים ומוסיפים לבצל. ממשיכים לטגן תוך כדי "הקפצה" מדי פעם. מוסיפים מלח ומים.
  • 4. מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה כחצי שעה .
  • 5. מוסיפים את האטריות ומערבבים. מגישים חם .

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully