- 1. מבשלים על אש בינונית את הקקאו עם 5 כפות סוכר, המים והמרגרינה תוך כדי ערבוב, עד שמתקבל קרם שוקולד. מורידים מהאש ומוסיפים את הברנדי, מניחים בצד לצינון.
-
- 2. מקציפים חצי כוס סוכר עם המרגרינה עד למצב קרמי, מוסיפים את החלמונים בהדרגה תוך כדי הקצפה, ולאחר מכן מוסיפים גם את הקמח בהדרגה ולבסוף את הבירה השחורה ואת קרם השוקולד המצונן.
-
- 3. בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים עם כוס וחצי סוכר עד לקבלת קצף סמיך ויציב. מערבבים את בלילת השוקולד עם הקצף. אופים בתבנית משומנת בחום של 180 מע' כ- 45 דק' או עד שקיסם יוצא נקי.