עוגת טירמיסו פשוטה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חצי חב' ביסקוויטים פתי-בר רגילה
- חצי חב' ביסקוויטים בטעם קפוצ'ינו
- אינסטנט פודינג בטעם וניל-קפוצ'ינו
- כוס חלב
- 2 כוסות שמנת מתוקה
- 2 כפות סוכר דמררה (חום זהוב)
- 1/2 כוס חלב עם 2 כפות ליקר קפה או אייריש קרים
אופן ההכנה
- 1. טובלים את הפתי-בר בחלב עם הליקר 3 פעמים, ומסדרים בתבנית פיירקס.
- 2. מקציפים את האינסטנט פודינג עם כוס חלב וכוס שמנת מתוקה, ומורחים על הפתי-בר בשכבה אחידה.
- 3. טובלים את הביסקוויטים בטעם קפוצ'ינו בחלב עם הליקר פעמיים, ומניחים מעל הקרם.
- 4. מקציפים את כוס השמנת המתוקה הנותרת עם הסוכר החום, עד לקבלת קצפת. מורחים את הקצפת על הביסקוויטים, ומקררים למשך הלילה.