וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פילה בס בעשבי תיבול

מתכון יותר פשוט מזה, אין: פשוט בוחרים פילה טרי ויפה של דג בס, ומטגנים אותו על מחבת עם בזיל, פטרוזיליה וכמה שיני שום. תשאלו את מסעדת "דג דגן" בחפציבה, אצלם זה עובד נהדר.

מתכון מאת: מערכת וואלה

פילה בס ועשבי תיבול של דג דגן.
פילה בס ועשבי תיבול של דג דגן

מצרכים למתכון

  • פילה של דג בס
  • שמן זית לשימון המחבת
  • פטרוזיליה
  • בזיליקום
  • שיני שום
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. משמנים מחבת בשמן זית, מטגנים את הפילה משני הצדדים. בזמן הטיגון מפזרים על הדג את הפטרוזיליה, שיני השום. מטגנים עד ששיני השום נעשות "קריספיות".
  • 2. מוציאים את הדג ומגישים עם תפוחי אדמה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully