פילה בס בעשבי תיבול
מתכון יותר פשוט מזה, אין: פשוט בוחרים פילה טרי ויפה של דג בס, ומטגנים אותו על מחבת עם בזיל, פטרוזיליה וכמה שיני שום. תשאלו את מסעדת "דג דגן" בחפציבה, אצלם זה עובד נהדר.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- פילה של דג בס
- שמן זית לשימון המחבת
- פטרוזיליה
- בזיליקום
- שיני שום
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
- 1. משמנים מחבת בשמן זית, מטגנים את הפילה משני הצדדים. בזמן הטיגון מפזרים על הדג את הפטרוזיליה, שיני השום. מטגנים עד ששיני השום נעשות "קריספיות".
- 2. מוציאים את הדג ומגישים עם תפוחי אדמה.