- 1. בסיר קטן מרתיחים את המים עם המרגרינה או החמאה עד שנמסה ומכבים את האש.
-
- 2. מוסיפים את הקמח ובעזרת מטרפה מערבבים עד לקבל בצק רך אך יציב. מקררים כ 10 דקות.
-
- 3. מוסיפים ביצה ומערבבים היטב עד לבליעת הביצה בתוך הבצק חוזרים על כך עם שאר הביצים.
- *הבצק אמור להיות בין סמיך לנוזלי.
-
- 5. בעזרת שק זילוף מזליפים לתוך תבנית מרופדת בנייר אפייה גודל רצוי של הפחזנית.
-
- 6. מכניסים לתנור שחומם ל 220 מעלות ל 10 דקות בדיוק ולאחר 10 הדקות מורידים ל 200 מעלות לעוד 10 דקות ומוציאים.
- ניתן למלות בקרם פטיסייר או כול מילוי רצוי.