- 1. מחממים את התנור לחום של 200 מעלות וקולים את אגוזי הלוז 8-5 דקות. 
 - 
 - 2. מוצאים את אגוזי הלוז מהתנור, שמים במגבת מטבח ומחככים את האגוזים זה בזה בחוזקה כדי להסיר את הקליפות. 
 - מנמיכים את חום התנור ל- 150.
 - 
 - 3. שמים את השקדים בקערה ויוצקים עליהם מים רותחים (כך מקלפים את הקליפה החומה הדקה).
 - 
 - 4. קוצצים גם את השקדים ואגוזי הלוז,  חותכים את קליפות התפוז והלימון המסוכרות לקוביות קטנטנות. מערבבים יחד את השקדים והאגוזים קליפות ההדרים, אבקת קקאו, הקמח, 1/2 כפית קינמון ושאר התבלינים.
 - 
 - 5. מערבבים בסיר את הסוכר והדבש, מחממים באיטיות, תוך כדי בחישה מתמדת עד שהסוכר נמס לגמרי. מוסיפים לסיר את תערובת האגוזים המתובלת ומערבבים היטב.
 - 
 - 6. חותכים את נייר הפרגמנט לעיגול בגודל האפייה ומרפדים בו את התבבנית. משמנים את הנייר עם החמאה, מעבירים את תערובת העוגה לתבנית ומיישרים. אופים  כ- 30 דקות.
 - 
 - 7. לאחר האפייה משחררים את העוגה מן התבנית ,מסירים את נייר הפרגמנט ומצננים את העוגה.
 - 
 - לפני ההגשה מערבבים את אבקת הסוכר עם שארית הקינמון ומפזרים על העוגה.