וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת אגוזים ותפוחים

מתכון של ליזבט רוזנטל, שהשתתפה בתחרות "מפצח האגוזים" לשנת 2002.

מתכון מאת: מערכת וואלה

ביצים קמח מערוך. Artoday
ביצים קמח מערוך

מצרכים למתכון

  • 3 ביצים מופרדות
  • 150 גרם סוכר
  • 1/4 קילו תפוחים, מסוג גרנד או גרנד סמית, מקולפים ומגורדים
  • 30 גרם פירורי לחם (אפשר גם קמח מצה)
  • 140 גרם אגוזי קליפורניה טחונים
  • חמאה/ מרגרינה וקמח לשימון התבנית

אופן ההכנה

  • 1. משמנים ומקמחים תבנית עגולה.
  • 2. מערבבים סוכר וחלמונים. מוסיפים את התפוחים והאגוזים ומערבבים היטב.
  • 3. מקציפים את החלבונים לקצף. מוסיפים לתערובת התפוחים ומערבבים היטב.
  • 4. מעבירים את התערובת לתבנית. אופים בחום נמוך כשעה וחצי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully