- 1. חותכים 3 בצלים גדולים לקוביות ומטגנים עד שמזהיב.
-
- 2. חותכים את הפלפלים בחלקם העליון ושוטפים את הפנים שלהם במים על מנת להוציא את כל הזרעים שנשארו בפנים.
-
- 3. מכניסים את הבשר לקערה, 2 כוסות אורז אחרי שנשטף במים, קופסת רסק עגבניות, את רוב הבצל המטוגן מהסיר, כפית פלפל, כפית מלח, 2 כפיות סוכר וקינמון (לפי הטעם).
-
- 4. את התערובת מכניסים לפלפלים (לא עד הסוף כיוון שהאורז מתנפתח בבישול).
-
- 5. את הפלפלים מכניסים לסיר בו טיגנו את הבצל ביחד עם מעט הבצל שהשארנו מקודם.
-
- 6. לסיר זורקים קופסת רסק עגבניות נוספת, כפית מלח ומעט פלפל ועלי דפנה. מוסיפים מים כך שיכסו את הפלפלים עד ל2/3 מהגובה שלהם (יש להשכיב ולא להעמיד את הפלפלים בסיר). מביאים לרתיחה.
-
- 7. אחרי הרתיחה מבשלים על אש נמוכה כ-40 דקות אין צורך בערבוב במהלך הבישול.