וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פלפל ממולא

מתכון מאת: עמית,sagoly@gmail.com

פלפלים צבעוניים. Artoday
פלפלים צבעוניים

מצרכים למתכון

  • 1/2 קילו בשר בקר טחון
  • 9 פלפלים ירוקים
  • 2 כוסות אורז
  • 3 בצלים גדולים
  • 2 קופסאות קטנות של רסק עגבניות
  • 3 כפיות מלח
  • 1 כפית פלפל
  • 2 כפיות סוכר
  • מעט קינמון
  • 4 עלי דפנה (לא חובה)

אופן ההכנה

  • 1. חותכים 3 בצלים גדולים לקוביות ומטגנים עד שמזהיב.
  • 2. חותכים את הפלפלים בחלקם העליון ושוטפים את הפנים שלהם במים על מנת להוציא את כל הזרעים שנשארו בפנים.
  • 3. מכניסים את הבשר לקערה, 2 כוסות אורז אחרי שנשטף במים, קופסת רסק עגבניות, את רוב הבצל המטוגן מהסיר, כפית פלפל, כפית מלח, 2 כפיות סוכר וקינמון (לפי הטעם).
  • 4. את התערובת מכניסים לפלפלים (לא עד הסוף כיוון שהאורז מתנפתח בבישול).
  • 5. את הפלפלים מכניסים לסיר בו טיגנו את הבצל ביחד עם מעט הבצל שהשארנו מקודם.
  • 6. לסיר זורקים קופסת רסק עגבניות נוספת, כפית מלח ומעט פלפל ועלי דפנה. מוסיפים מים כך שיכסו את הפלפלים עד ל2/3 מהגובה שלהם (יש להשכיב ולא להעמיד את הפלפלים בסיר). מביאים לרתיחה.
  • 7. אחרי הרתיחה מבשלים על אש נמוכה כ-40 דקות אין צורך בערבוב במהלך הבישול.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully