עוגת אגוזים בסירופ מייפל
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 חבילת מרגרינה מומסת
- 1 גבינה לבנה 9% / 5% (לפרווה אפשר להחליף בשמנת צמחית מוקצפת)
- 2 כוסות קמח תופח (או קמח רגיל + אבקת אפייה)
- 1/2 1 כוסות סוכר
- מעט תמצית וניל
- 3 ביצים
- 250 גר' אגוזי מלך
- סירופ מייפל
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את כל חומרי הבלילה בקערה.
- 2. שוברים קצת אגוזים ומפזרים למעלה.
- 3. אופים כ- 40 דקות בחום בינוני עד שהעוגה שחומה למעלה.
- מוציאים מיד מהתנור.
- 4. דוקרים עם סכין הרבה דקירות בעוגה ומפזרים למעלה על פני כל העוגה סירופ מייפל בנדיבות.
- 5. מקררים ומגישים.