עוגה קרה של אגוזים, חלבה ותותים
מתכון של רחל חבה, שהשתתפה בתחרות "מפצח האגוזים" לשנת 2002.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 ממרח חלבה דבש של "משק לין"
- 1 חבילת בישקוטים
- יין
- 100 גרם אגוזי קליפורניה קצוצים דק
- תותים שלמים
אופן ההכנה
- 1. טובלים את הבישקוטים ביין. מסדרים אותם בתחתית תבנית עגולה או אינגליש קייק.
- 2. מערבבים את האגוזים וממרח החלבה דבש. מורחים על שכבת הבישקוטים.
- 3. מצננים במקרר מכוסה בניילון נצמד.
- 4. לפני ההגשה מקשטים בתותים.