וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגה קרה של אגוזים, חלבה ותותים

מתכון של רחל חבה, שהשתתפה בתחרות "מפצח האגוזים" לשנת 2002.

מתכון מאת: מערכת וואלה

תותים. מערכת וואלה
תותים

מצרכים למתכון

  • 1 ממרח חלבה דבש של "משק לין"
  • 1 חבילת בישקוטים
  • יין
  • 100 גרם אגוזי קליפורניה קצוצים דק
  • תותים שלמים

אופן ההכנה

  • 1. טובלים את הבישקוטים ביין. מסדרים אותם בתחתית תבנית עגולה או אינגליש קייק.
  • 2. מערבבים את האגוזים וממרח החלבה דבש. מורחים על שכבת הבישקוטים.
  • 3. מצננים במקרר מכוסה בניילון נצמד.
  • 4. לפני ההגשה מקשטים בתותים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully