וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק שעועית וקבנוס עשיר בירקות

מתכון של ספידו-בר.

מתכון מאת: מערכת וואלה

מרק שעועית וקבנוס של ספידו בר.
מרק שעועית וקבנוס של ספידו בר

מצרכים למתכון

  • 250 גרם שעועית אדומה מושרות למשך לילה
  • 250 גרם שעועית לבנה מושרות למשך לילה
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 3 גזרים חתוכים לקוביות
  • 3 תפו"א בינוני חתוך לקוביות
  • 3 רצועות קבנוס
  • 2 כפות קמח
  • 2 ביצים
  • 1 כפית אבקת מרק עוף
  • מלח פלפל פפריקה
  • 5 כפות שמן (עדיף תירס או קנולה)

אופן ההכנה

  • 1. משחימים את הבצל בשמן. מוסיפים את הגזר והתפו"א ומאדים. מוסיפים את הקמח ליצירת רביכה עם מעט נוזלים (מים או ציר).
  • 2. מוסיפים את השעועית והקבנוס, 5 ליטר מים או ציר עוף/ירקות (אם מוסיפים מים יש להוסיף כף אבקת מרק) ומביאים לרתיחה.
  • 3. מכסים ומנמיכים את האש, מבשלים עד לריכוך כל המרכיבים, ומוסיפים מלח פלפל ופפריקה לפי הטעם.
  • תוספת אפשרית: לאחר שהמרק מוכן טורפים 2 ביצים עם מלח ,פלפל ואבקת מרק. מרתיחים את המרק ויוצקים מהבלילה בעזרת כפית לתוך המרק ליצירת נטיפי ביצים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully