וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שעועית ירוקה קפואה בשום ודבש

כאן השתמשתי בשעועית ירוקה קפואה, אבל אפשר להשתמש גם בירקות קפואים אחרים (כרובית, ברוקולי, גזר גמדי ועוד או לקט כלשהו).

מתכון מאת: סמדר ולטר, מערכת וואלה

שעועית בלימון דבש שום (סמדר ולטר). מערכת וואלה
שעועית בלימון דבש שום (סמדר ולטר)

מצרכים למתכון

  • 1 שקית ירקות קפואים כלשהם - אין צורך להפשיר
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 2 כפות דבש
  • 4 שיני שום כתושות (אפשר להשתמש בקוביות הקפואות)
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור או לבן

אופן ההכנה

  • 1. שמים בסיר בינוני את השמן ואת הירק הקפוא. מוסיפים את שאר החומרים.
  • 2. מכסים ומבשלים כ-20 דקות על אש בינונית-קטנה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירק מבושל אך עדיין פריך ולא סמרטוטי. מגישים חם או פושר או מצננים לחלוטין ושומרים במקרר. אפשר גם להגיש קר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully