וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שעועית ירוקה קפואה בשום ודבש

כאן השתמשתי בשעועית ירוקה קפואה, אבל אפשר להשתמש גם בירקות קפואים אחרים (כרובית, ברוקולי, גזר גמדי ועוד או לקט כלשהו).

מתכון מאת: סמדר ולטר, מערכת וואלה

שעועית בלימון דבש שום (סמדר ולטר). מערכת וואלה
שעועית בלימון דבש שום (סמדר ולטר)

מצרכים למתכון

  • 1 שקית ירקות קפואים כלשהם - אין צורך להפשיר
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 2 כפות דבש
  • 4 שיני שום כתושות (אפשר להשתמש בקוביות הקפואות)
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור או לבן

אופן ההכנה

  • 1. שמים בסיר בינוני את השמן ואת הירק הקפוא. מוסיפים את שאר החומרים.
  • 2. מכסים ומבשלים כ-20 דקות על אש בינונית-קטנה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירק מבושל אך עדיין פריך ולא סמרטוטי. מגישים חם או פושר או מצננים לחלוטין ושומרים במקרר. אפשר גם להגיש קר.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully