וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק מלקט ירקות סיני

מרק זריז להפליא, טעים ומיוחד. תודה לטל על המתכון.

מתכון מאת: סמדר ולטר, מערכת וואלה

מרק מלקט ירקות (סמדר ולטר). מערכת וואלה
מרק מלקט ירקות (סמדר ולטר)

מצרכים למתכון

  • 1 שקית לקט ירקות סיני (רצוי של "סנפרוסט"). אין צורך להפשיר
  • 2 בצלים גדולים
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כף אבקת מרק בטעם עוף או בצל או ירקות (לא חובה)
  • 1 כף רוטב סויה
  • טיפונת מלח (אבקת המרק והרוטב סויה מלוחים)
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 2 ביצים
  • 8-9 כוסות מים (בערך)

אופן ההכנה

  • 1. מחממים את השמן בסיר גדול. קולפים את הבצל וחותכים לחצאי-פרוסות דקות. מטגנים בשמן, תוך ערבוב, עד שהבצל מזהיב.
  • 2. מוסיפים את הלקט הקפוא ומטגנים-מערבבים כמה דקות.
  • 3. מוסיפים את המים- הכמות צריכה לכסות את הירקות ועוד קצת. מוסיפים מלח, פלפל ואבקת מרק. מערבבים היטב, מכסים חלקית את הסיר ומבשלים כ-10 דקות. מערבבים מדי פעם.
  • 4. מסירים את המכסה. מוסיפים רוטב סויה ומערבבים. טורפים בקערה קטנה את הביצים. בעזרת כף מטפטפים טיפות ביצים לתוך המרק תוך ערבוב נמרץ. תוך דקה-שתיים המרק יתמלא בנטיפי ביצים. מסירים מהאש ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully