- 1. מחממים את השמן בסיר גדול. קולפים את הבצל וחותכים לחצאי-פרוסות דקות. מטגנים בשמן, תוך ערבוב, עד שהבצל מזהיב.
-
- 2. מוסיפים את הלקט הקפוא ומטגנים-מערבבים כמה דקות.
-
- 3. מוסיפים את המים- הכמות צריכה לכסות את הירקות ועוד קצת. מוסיפים מלח, פלפל ואבקת מרק. מערבבים היטב, מכסים חלקית את הסיר ומבשלים כ-10 דקות. מערבבים מדי פעם.
-
- 4. מסירים את המכסה. מוסיפים רוטב סויה ומערבבים. טורפים בקערה קטנה את הביצים. בעזרת כף מטפטפים טיפות ביצים לתוך המרק תוך ערבוב נמרץ. תוך דקה-שתיים המרק יתמלא בנטיפי ביצים. מסירים מהאש ומגישים.