וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פשטידה מלקט ירקות קפואים

כאן השתמשתי בלקט נורמנדי, אפשר להשתמש בכל לקט שיש לכם, או בירק אחד.

מתכון מאת: סמדר ולטר, מערכת וואלה

פשטידת ירקות (סמדר ולטר). מערכת וואלה!
פשטידת ירקות (סמדר ולטר)

מצרכים למתכון

  • 1 שקית ירקות קפואים כלשהם - אין צורך להפשיר
  • 1 גביע קוטג' או גבינה לבנה מכל סוג, אפשר בטעמים ואפשר מעט אחרי שתאריך התפוגה חלף
  • 1 גביע שמנת חמוצה, או אשל/גיל, או יוגורט, אפשר אחרי שתאריך התפוגה חלף
  • כ-1/2 כוס גבינה צהובה מכל סוג שיש לכם, אפשר שילוב של שאריות
  • 2-3 כפות קמח רגיל או פירורי לחם
  • 1/2 כפית פלפל שחור או לבן
  • 1 כפית אבקת שום
  • 1 כפית מלח
  • 3 ביצים
  • *תבנית בינונית, עגולה, מרובעת או מלבנית

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים את התבנית.
  • 2. שמים בקערה את כל החומרים חוץ מהירקות הקפואים. מערבבים היטב. מוסיפים את הירקות ומערבבים לתערובת אחידה. מעבירים לתבנית.
  • 3. מכניסים לתנור ואופים כ-40 דקות, או עד שהפשטידה שחומה ויציבה, וקיסם המוחדר למרכזה יוצא יבש.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully