פונדו שוקולד
מתכון של יולהשפיל מפורום וואלה! אוכל
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 250 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה (1 מיכל)
- 250 גר' שוקולד מריר
- 1 כף קפה נמס
- 1/4 כוס ליקר כלשהו (אפשר ליקר דבש)
אופן ההכנה
- 1. מרתיחים את השמנת וממיסים בתוכה את השוקולד.
- 2. מוסיפים את הקפה ואת הליקר, ומבשלים תוך כדי בישול עד שהכל חלק.
- 3. מלהיטים את סיר הפונדו (כמו בפונדו גבינות), שופכים אליו בזהירות את השוקולד, מגישים.
- לטבילה: פירות חתוכים, עוגיות, מרשמלו
- *במתכון המקורי ממיסים מרשמלו בתוך הפונדו, אבל אנחנו העדפנו להגישו בצד. כל טבילה של המרשמלו בפונדו ממיסה אותו קצת פנימה, ובסוף נהיה ממש טעים.