- 1. שמים בצלוחית קטנה 5-7 כפות שמן זית.
-
- 2. חותכים פטרוזליה דק מאוד ומערבבים עם שמן זית ומעט מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
-
- 3. מברישים בעדינות את חתיכות הפלפלים בתערובת השמן זית והפטרוזיליה ועוטפים כל חתיכה בנייר כסף.
-
- 4. לוקחים את העגבנייה ומברישים אותה בשמן זית ופטרוזיליה ועוטפים היטב בנייר כסף.
-
- 5. שמים את כל הירקות בטוסטר (עדיף טוסטר "אובן") למשך כ-5 עד 10 דקות, עד שהירקות נהייר קשים וחמים מאוד.
-
- 6. מוציאים את הירקות ומצננים בחוץ כ-3 דקות.
-
- 7. מחזירים את הירקות לטוסטר לעוד כ-5 דקות מוציאים,מורידים את נייר הכסף, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם .