ריזוטו פרמזן ותרד
ריזוטו טוב מצריך ממי שמבשל להישאר קרוב לסיר, אבל אם תכינו את המתכון של "השף הלבן" לריזוטו תרד ופרמז'ן, לא תרצו להתרחק אפילו לרגע.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 150 גר' פתיתי פרמזן של השף הלבן
- 250 גר' אורז עגול
- ½ ליטר מרק צח צמחי
- 150 גר' תרד קצוץ
- 1 בצל
- 30 גר' חמאת תנובה
- מלח ופלפל לטעמכם
אופן ההכנה
- 1. מטגנים את הבצל בחמאה עד להשחמה.
- 2. מוסיפים את האורז ומאדים מעט.
- 3. מוסיפים את המרק בהדרגה, מצקת אחד בכל פעם עד לספיגת הנוזל באורז.
- 4. ממשיכים להוסיף מצקת אחרי מצקת ומערבבים, למשך כ-18-15 דקות.
- 5. מוסיפים את הפרמזן, התרד, המלח והפלפל ומגישים את הריזוטו.