ריזוטו פרמזן ותרד

ריזוטו טוב מצריך ממי שמבשל להישאר קרוב לסיר, אבל אם תכינו את המתכון של "השף הלבן" לריזוטו תרד ופרמז'ן, לא תרצו להתרחק אפילו לרגע.

מתכון מאת: שי עשהאל, מערכת וואלה!

מצרכים

  • 150 גר' פתיתי פרמזן של השף הלבן
  • 250 גר' אורז עגול
  • ½ ליטר מרק צח צמחי
  • 150 גר' תרד קצוץ
  • 1 בצל
  • 30 גר' חמאת תנובה
  • מלח ופלפל לטעמכם

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים את הבצל בחמאה עד להשחמה.
  • 2. מוסיפים את האורז ומאדים מעט.
  • 3. מוסיפים את המרק בהדרגה, מצקת אחד בכל פעם עד לספיגת הנוזל באורז.
  • 4. ממשיכים להוסיף מצקת אחרי מצקת ומערבבים, למשך כ-18-15 דקות.
  • 5. מוסיפים את הפרמזן, התרד, המלח והפלפל ומגישים את הריזוטו.
  • לזניה גבינות עגבניות מיובשות וזיתים

  • מאפה חציל קלוי

  • עוגת גבינה - מטעי הקפה

  • פטוצ'יני בטטה ושמנת

  • פולנטה פריכה בקרם קשיו

  • כרוב צלוי בשלמותו

  • סינייה ירקות צלויים

  • קדירת ירקות ופריקי

  • פטריות מוקפצות עם קינואה

  • חצילים בתנור ברוטב טחינה אסייתי

  • פסטה ברוטב נפוליטני

  • תרד לימוני

  • סלט שעועית מקסיקני

  • אורז בוסט

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully