וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ריזוטו פרמזן ותרד

ריזוטו טוב מצריך ממי שמבשל להישאר קרוב לסיר, אבל אם תכינו את המתכון של "השף הלבן" לריזוטו תרד ופרמז'ן, לא תרצו להתרחק אפילו לרגע.

מתכון מאת: שי עשהאל, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • 150 גר' פתיתי פרמזן של השף הלבן
  • 250 גר' אורז עגול
  • ½ ליטר מרק צח צמחי
  • 150 גר' תרד קצוץ
  • 1 בצל
  • 30 גר' חמאת תנובה
  • מלח ופלפל לטעמכם

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים את הבצל בחמאה עד להשחמה.
  • 2. מוסיפים את האורז ומאדים מעט.
  • 3. מוסיפים את המרק בהדרגה, מצקת אחד בכל פעם עד לספיגת הנוזל באורז.
  • 4. ממשיכים להוסיף מצקת אחרי מצקת ומערבבים, למשך כ-18-15 דקות.
  • 5. מוסיפים את הפרמזן, התרד, המלח והפלפל ומגישים את הריזוטו.
  • לזניה גבינות עגבניות מיובשות וזיתים

  • מאפה חציל קלוי

  • עוגת גבינה - מטעי הקפה

  • פטוצ'יני בטטה ושמנת

  • תפוח אדמה מדורה

  • סלט כרובית צלויה ושעועית מש

  • נודלס עם רוטב מושלם

  • תפוחי אדמה קראנצ'יים

  • דלעת צלויה עם תמר צהוב

  • פילאו - אורז הפתעות

  • לוביה בשמן זית, שום ולימון

  • ירקות שורש כבושים

  • לביבות פרסה

  • מנה שהיא ארוחה שלמה: אורז עם תרד וחומוס

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully