מתכונים חמים

לזניה גבינות עגבניות מיובשות וזיתים

מתכון של "השף הלבן" ללזניה גבינות עגבניות מיובשות וזיתים

מתכון מאת: שי עשהאל, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

מחשבון המרות

מצרכים

  • 1 יח' גבינת 9% לאפייה של השף הלבן - או 1 יח' גבינת כנען של השף הלבן
  • 2 יח' - פתיתי עמק של השף הלבן (300 גר' לכל יחידה)
  • ½ חב' אבקת אפיה
  • 3 ביצים
  • 1 צנצנת עגבניות מיובשות ללא השמן (את השמן לשמור)
  • מלח – לפי טעמכם
  • קורט שאטה גרוס
  • 2 צנצנות ממרח עגבניות מיובשות
  • 1 חב' עלי לזניה
  • 100 גר' זיתי קלמטה ללא חרצנים
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את הגבינות , הביצים , התבלינים והעגבניות המיובשות.
  • 2. משמנים היטב בשמן הזית תבנית אפיה, מרפדים אותה בעלי לזניה, מוסיפים מתערובת הגבינה ומרצפים בעלי לזניה, מורחים בממרח עגבניות מיובשות, מפזרים זיתים, מניחים עוד מתערובת הגבינה מרצפים שוב בעלי לזניה , שוב מורחים בממרח עגבניות ומניחים עוד עלה לזניה.
  • 3. מפזרים מלמעלה פתיתי עמק ומכניסים לתנור ב – 170 מעלות ל – 20-30 דקות .

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully