לזניה גבינות עגבניות מיובשות וזיתים

מתכון של "השף הלבן" ללזניה גבינות עגבניות מיובשות וזיתים

מתכון מאת: שי עשהאל, מערכת וואלה!

מצרכים

  • 1 יח' גבינת 9% לאפייה של השף הלבן - או 1 יח' גבינת כנען של השף הלבן
  • 2 יח' - פתיתי עמק של השף הלבן (300 גר' לכל יחידה)
  • ½ חב' אבקת אפיה
  • 3 ביצים
  • 1 צנצנת עגבניות מיובשות ללא השמן (את השמן לשמור)
  • מלח – לפי טעמכם
  • קורט שאטה גרוס
  • 2 צנצנות ממרח עגבניות מיובשות
  • 1 חב' עלי לזניה
  • 100 גר' זיתי קלמטה ללא חרצנים

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את הגבינות , הביצים , התבלינים והעגבניות המיובשות.
  • 2. משמנים היטב בשמן הזית תבנית אפיה, מרפדים אותה בעלי לזניה, מוסיפים מתערובת הגבינה ומרצפים בעלי לזניה, מורחים בממרח עגבניות מיובשות, מפזרים זיתים, מניחים עוד מתערובת הגבינה מרצפים שוב בעלי לזניה , שוב מורחים בממרח עגבניות ומניחים עוד עלה לזניה.
  • 3. מפזרים מלמעלה פתיתי עמק ומכניסים לתנור ב – 170 מעלות ל – 20-30 דקות .
  • מאפה חציל קלוי

  • עוגת גבינה - מטעי הקפה

  • פטוצ'יני בטטה ושמנת

  • ריזוטו פרמזן ותרד

  • לזניה של בשר לחי וקרם שורשים

  • מאפה לזניה קצת אחר

  • פשטידת פסטה וגבינות

  • מאפה פסטה בצ'יק צ'ק

  • מאפה פסטה ברוטב רוזה

  • לזניית גבינות וירקות מגולגלת

  • פילדוניה - פשטידה בולגרית

  • לזניה בולונז

  • מקרוני אנד צ'יז עם חצילים קלויים

  • מתכון לזניה גבינות מושלמת

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully