עוגת גבינה - מטעי הקפה
מתכון של "השף הלבן" לעוגת גבינה עם טוויסט מרענן של קפה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1/4 .1 כוס סוכר
 - 350 גר' גבינה לאפיה של השף הלבן
 - 5 ביצים
 - 1 כף ליקר קלואה
 - 3/4 כוס שקדים טחונים
 - 1 כוס אספרסו קצר (או נס קפה)
 - 1/2 כוס שמנת לבישול - תנובה
 - 1/2 כפית אבקת אפיה
 
אופן ההכנה
- 1. מערבבים יחדיו את הגבינה, הליקר, חלמוני הביצה, האספרסו, השמנת, השקדים, אבקת אפיה וחצי מכמות הסוכר עד קבלת תערובת אחידה ויציבה.
 - 2. במקביל מקציפים את חלבוני הביצים עם שארית הסוכר עד קבלת תערובת אחידה ומאחדים עם תערובת הגבינה בפעולות עטיפה.
 - *אין להוציא את העוגה מהתנור מייד, אלא לתת לה להצטנן.
 - 3. מניחים בתבנית מחופה בנייר אפיה ואופים בחום- 180-170 מעלות, כ- 40-35 דקות.
 
