עוגת גבינה - מטעי הקפה

מתכון של "השף הלבן" לעוגת גבינה עם טוויסט מרענן של קפה

מתכון מאת: שי עשהאל, מערכת וואלה!
עוגת גבינה  מטעי קפה.
עוגת גבינה מטעי קפה

מצרכים

  • 1/4 .1 כוס סוכר
  • 350 גר' גבינה לאפיה של השף הלבן
  • 5 ביצים
  • 1 כף ליקר קלואה
  • 3/4 כוס שקדים טחונים
  • 1 כוס אספרסו קצר (או נס קפה)
  • 1/2 כוס שמנת לבישול - תנובה
  • 1/2 כפית אבקת אפיה

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים יחדיו את הגבינה, הליקר, חלמוני הביצה, האספרסו, השמנת, השקדים, אבקת אפיה וחצי מכמות הסוכר עד קבלת תערובת אחידה ויציבה.
  • 2. במקביל מקציפים את חלבוני הביצים עם שארית הסוכר עד קבלת תערובת אחידה ומאחדים עם תערובת הגבינה בפעולות עטיפה.
  • *אין להוציא את העוגה מהתנור מייד, אלא לתת לה להצטנן.
  • 3. מניחים בתבנית מחופה בנייר אפיה ואופים בחום- 180-170 מעלות, כ- 40-35 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully