מרק יוגורט חורפי
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- מצרכים ל 2 מנות (כל מנה כ-150 גר')
- גביע יוגורט.
- 3/4 כוס חלב (110 גר').
- חצי עגבניה מגורדת בפומפיה.
- 1/2 כוס פטרוזליה קצוצה דק .
- חצי כפית סחוג.
- 1/3 כפית מלח.
- 2 כפיות קמח.
אופן ההכנה
- 1. מכניסים לפינג'אן (או סיר) את היוגורט והחלב
- ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה.
- 2. מוסיפים את הקמח והמלח ומערבבים.
- 3. מוסיפים את העגבניות, הסחוג והפיטרוזליה
- ומבשלים כחצי דקה.
- 4. מגישים חם.