- 1. מניחים את רצועות העוף בקערה, מוסיפים את רוטב הסויה, רוטב הצ'ילי המתוק, הקטשופ, מרק תיבול עוף, מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים היטב כך שיצפו בשכבה אחידה את רצועות העוף.
-
- 2. מחממים שמן במחבת רחבה ומוסיפים את רצועות העוף המתובלות, עם נוזלי הרוטב ומטגנים יחד, 10-8 דקות, לבישול וריכוך רצועות העוף.
-
- 3. מניחים את רצועות העוף המבושלות בקערה, מוסיפים את רסק הבזיליקום, שום ומיונס (אפשר להוסיף יין לבן), מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים יחד.
-
- 4. מחלקים את עלי הבייבי לשתי צלחות ומפזרים עליהם 6 עגבניות שרי לכל מנה. מפזרים על מצע הירק את סלט העוף החם. מעטרים בפלחי קרמבולה או תפוז. מפזרים מיני קרוטונים על כל מנה.