וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ניוקי וברוקולי מוקרמים

מתכון של "אסם"

מתכון מאת: פסקל פרץ-רובין, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • חומרים ל- 6-5 מנות:
  • 400 גרם פרחי ברוקולי חלוטים (ניתן להשתמש בקפוא)
  • 1 חבילת ניוקי אסם פרפקטו לבישול לפי הוראות היצרן המופיעות על גב האריזה
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 חבילת פירורית זהב - אסם
  • 1-1/2 כף מרק תיבול בטעם עוף - אסם
  • 8 שיני שום כתושות
  • 100 גרם גבינת עמק או גבינת מוצרלה מגוררת

אופן ההכנה

  • 1. מניחים בתבנית חסינת אש משומנת את הניוקי המבושל , מוסיפים את פרחי הברוקולי החלוטים, מערבבים קלות ומשטחים.
  • 2. מחממים במחבת רחבה את שמן הזית ומוסיפים פירורית זהב, מטגנים קלות תוך הוספת השום הכתוש ומרק תיבול בטעם עוף.
  • מפזרים את פירורי הזהב המתובלים על הניוקי והברוקולי בתבנית, בשכבה אחידה.
  • 3. מפזרים מעל את גבינת העמק או המוצרלה המגוררות ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני – גבוה (180-200 מעלות) . אופים 15-12 דקות ומגישים חם.
  • קוסקוס בפול ירוק וכדורי בשר

  • ספגטיני ברוטב עגבניות ופטריות אקזוטי

  • שוקי עוף חריף מתוק על נודלס

  • סלט עוף בדואט

  • פסטה פיצ'י בראגו פטריות

  • נודי- ניוקי ריקוטה ותרד

  • פסטה קישואים, לימון ואגוזים

  • מרק עדשים ופסטה

  • פסטה בקרם בטטה

  • רביולי קראנץ'

  • פסטה ברוטב ברוקולי

  • ספגטי קייל

  • פפרדלה ברוטב שמנת פטריות

  • כיסונים במילוי סלק ברוטב יוגורט

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully