- 1. מחממים שמן זית במחבת רחבה ומוסיפים פלפל חריף קצוץ ומטגנים. מוסיפים את קוביות הדגים, את הפטריות, את רוטב העגבניות עם הפלפלים ומערבבים. מוסיפים לימון כבוש, שום, פלפל אדום- גמבה, מלח ופלפל שחור, יוצקים את המים ומערבבים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מוסיפים מרק תיבול פטריות, מבשלים 5-7 דקות, על להבה נמוכה, ומסירים מן האש.
-
- 2. מכינים את הספגטיני בהתאם להוראות היצרן המופיעות על גב האריזה . מחלקים לצלחות ההגשה, יוצקים על הספגטיני את הרוטב המוכן עם קוביות הדגים ומעטרים בגבינת פרמז'ן מגוררת ומעטרים בעלי בזיליקום.