וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ספגטיני ברוטב עגבניות ופטריות אקזוטי

מתכון של "אסם" לספגטי עגבניות

מתכון מאת: פסקל פרץ-רובין, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-4-3 מנות:
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 פלפל חריף אדום קצוץ
  • 100 גרם דג חתוך לקוביות (נסיכת הנילוס או כל דג אחר)
  • 10 יחידות פטריות פרוסות
  • 1 צנצנת רוטב עגבניות עם פלפלים אסם פרפקטו
  • 1 כף לימון כבוש קצוץ
  • 6 שיני שום חתוכות לפלחים
  • 1 פלפל אדום (גמבה) קצוץ
  • מלח ופלפל חפי הטעם
  • 1/4 כוס מים
  • 1-1/2 כף מרק תיבול פטריות –אסם
  • 1 חבילת ספגטיני אסם פרפקטו מבושלים לפי הוראות היצרן
  • לעיטור:
  • ½ כוס גבינת פרמזן מגוררת
  • 10-6 עלי בזיליקום

אופן ההכנה

  • 1. מחממים שמן זית במחבת רחבה ומוסיפים פלפל חריף קצוץ ומטגנים. מוסיפים את קוביות הדגים, את הפטריות, את רוטב העגבניות עם הפלפלים ומערבבים. מוסיפים לימון כבוש, שום, פלפל אדום- גמבה, מלח ופלפל שחור, יוצקים את המים ומערבבים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מוסיפים מרק תיבול פטריות, מבשלים 5-7 דקות, על להבה נמוכה, ומסירים מן האש.
  • 2. מכינים את הספגטיני בהתאם להוראות היצרן המופיעות על גב האריזה . מחלקים לצלחות ההגשה, יוצקים על הספגטיני את הרוטב המוכן עם קוביות הדגים ומעטרים בגבינת פרמז'ן מגוררת ומעטרים בעלי בזיליקום.
  • קוסקוס בפול ירוק וכדורי בשר

  • שוקי עוף חריף מתוק על נודלס

  • ניוקי וברוקולי מוקרמים

  • סלט עוף בדואט

  • ספגטי קייל

  • ספגטי עגבניות בסיר אחד

  • כיסונים במילוי סלק ברוטב יוגורט

  • סלט פסטה וברוקולי

  • סלט פסטה מקסיקני

  • מק אנד צ'יז כרובית של ג'יימי אוליבר

  • לזניה חצילים

  • פסטה ברוטב עגבניות ושעועית

  • פסטה קישואים, לימון ואגוזים

  • רוטב בולונז קלאסי

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully