וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שוקי עוף חריף מתוק על נודלס

מתכון של "אסם" לשוקי עוף ונודלס

מתכון מאת: פסקל פרץ-רובין, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-3 מנות:
  • 6 יחידות שוקי עוף
  • 6 כפות רוטב סויה בסגנון סיני- אסם
  • ½ בקבוק רוטב צ'ילי מתוק- אסם
  • 1 פלפל אדום חתוך לפרוסות
  • 1 פלפל צהוב חתוך לפרוסות
  • 2 קישואים חתוכים לפרוסות
  • 2 בצלים חתוכים לפרוסות
  • 1 חבילת מקפיצים נודלס אטריות מסולסלות- אסם
  • 1 תבנית אפייה משומנת

אופן ההכנה

  • 1. מניחים את שוקי העוף בקערה, ויוצקים מעליהם רוטב סויה ורוטב צ'ילי מתוק ומערבבים היטב, כך שהרוטב יעטוף את השוקיים, בשכבה אחידה.
  • 2. מסדרים את כל הירקות החתוכים בתבנית משומנת ומעליהם מניחים את מנות העוף. יוצקים מעל את שארית הרוטב ששוקי העוף הושרו בהם. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני –גבוה ( 190-180 מעלות) ואופים כ 30 דקות.
  • 3. מכינים את הנודלס לפי הוראות היצרן המופיעות על גבי האריזה. מסננים ומניחים בקערה רחבה.
  • 4. מסדרים את הנודלס בצלחת הגשה ועליהם מסדרים את שוקי העוף והירקות.
  • מגישים חם.
  • קוסקוס בפול ירוק וכדורי בשר

  • ספגטיני ברוטב עגבניות ופטריות אקזוטי

  • ניוקי וברוקולי מוקרמים

  • סלט עוף בדואט

  • סיר של כל הלילה

  • משה בתיבה במילוי עוף מושקע

  • חזה עוף במרינדת תפוזים וסילאן

  • עוף בקארי של השף אבי ביטון

  • לחמג'ון טורקי אמיתי

  • עופיון ממולא אורז וחומוס

  • פרגיות וירקות בגלימת בצק

  • גולאש עם שוקי עוף

  • קציצות פרגית בסלרי

  • עוף צלוי עם פטנט

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully