- 1. מניחים את הבשר הטחון בקערה רחבה, מוסיפים את הפטרוזיליה, הביצה, הפירורית, מרק תיבול בצל, מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים לעיסה אחידה. נוטלים מעט מעיסת הבשר ויוצרים כדורים קטנים השווים בגודלם (כ-20 כדורים).
-
- 2. מחממים שמן במחבת ומטגנים קלות את כדורי הבשר משני הצדדים עד לקבלת גוון חום אפרפר. מוציאים אל צלחת או על מגבת נייר סופג.
-
- 3. מוסיפים אל המחבת (בו טוגנו כדורי הבשר) את הפול הירוק, מטגנים מספר דקות. מוסיפים מרק תיבול ירקות ומערבבים. יוצקים את המים, מוסיפים כמון, מערבבים, מבשלים מס' דקות ומביאים לרתיחה. מוסיפים את כדורי הבשר, מערבבים, מכסים ומבשלים כ-15 דקות.
-
- 4. מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות המופיעות על גבי האריזה.
-
- 5. מגישים לצלחות אישיות. יוצקים את תבשיל הפול וכדורי הבשר על הקוסקוס. מפזרים מעל כוסברה קצוצה. מגישים חם.