וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

צ'ירשי

המתכון באדיבות מסעדת "גואטה" הטריפוליטאית.

מתכון מאת: מערכת וואלה

סלט צרשי של מסעדת גואטה.
סלט צרשי של מסעדת גואטה

מצרכים למתכון

  • 1 תפוח אדמה
  • 2 גזרים
  • דלעת ביחס דומה לכמות הגזר
  • לרוטב:
  • כף פפריקה
  • כף קרויה (כורכום)
  • כף כמון
  • כפית מלח
  • כפית מלח לימון
  • 15 שיני שום כתושות
  • חצי כוס שמן

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הרוטב: מערבבים את כל התבלינים יחד עם השמן והשום עד לקבלת בלילה אחידה ויפה.
  • 2. מרתיחים 4 כוסות מים ומכניסים את הירקות לפי הסדר הבא: גזר, תפו"א ודלעת (על פי מידת רכות הירק).
  • 3. לאחר שהירקות מתרככים, מסננים ומקררים. לאחר הקירור מרסקים את הירקות לחתיכות גסות.
  • 4. יוצקים את הרוטב מעל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully