סלט תפוחי אדמה (ללא מיונז)
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 4 תפוחי אדמה בינוניים עם קליפה סגלגלה
- 4 גבעולי בצל ירוק קצוצים
- 1 בצל סגול קצוץ דק
- חופן עגבניות שרי מיובשות בשמן זית
- מיץ מחצי לימון
- ¼ כוס שמן (מומלץ צמחי אבל מי שמאוד אוהב יכול שמן זית)
- מלח ים
- פלפל שחור גרוס
- חופן גרגרי כוסברה
- מעט כמון
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם. ממתינים מעט ומקלפים בטרם יתקררו לגמרי.
- 2. חותכים את תפוחי האדמה לקוביות גדולות.
- 3. קולים על מחבת את גרגרי הכוסברה במשך כדקה עד שתיים ומוסיפים את הכמון.
- 4. מוסיפים לקערת תפוחי האדמה את הבצלים, העגבניות המיובשות, התבלינים, מיץ הלימון והשמן ומערבבים בעדינות.
- 5. זורים למעלה את גרגרי הכוסברה והכמון.