וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מיונז קל להכנה שנשמר שבוע במקרר

מתכון מאת: דנה שיין, מערכת וואלה

סלט ירקות ורוטב מיונז. Artoday
סלט ירקות ורוטב מיונז

מצרכים למתכון

  • ½ כוס שמן תירס
  • 2 חלמונים
  • מלח
  • פלפל לבן
  • כף חרדל דיז'ון משובח חלק
  • מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה

  • 1. שמים בקערת המערבל את החלמונים ומערבלים היטב עד שמתקבלת מין קציפה בהירה.
  • 2. תוך כדי ערבול מוסיפים את השמן בזילוף איטי. יש להקפיד על תנועת ערבול אחידה ודי איטית.
  • 3. כשהמיונז מגיע לדרגת הסמיכות הרצויה מפסיקים עם השמן (גם אם לא הכנסנו את כל הכמות).
  • 4. מוסיפים את החרדל, מיץ הלימון, המלח והפלפל הלבן ולא מפסיקים את פעולת הערבול.
  • 5. מעבירים את המיונז לצנצנת נקייה ושומרים בקירור.
  • 6. אין לשמור מעל שבוע.
  • - אם אתם אוהבים חריף ניתן להוסיף מעט אבקת וואסבי. יוצא חריף חריף וטעים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully