פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מיונז קל להכנה שנשמר שבוע במקרר

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      סלט ירקות ורוטב מיונז (Artoday)
      סלט ירקות ורוטב מיונז (Artoday)

      מצרכים

      • ½ כוס שמן תירס
      • 2 חלמונים
      • מלח
      • פלפל לבן
      • כף חרדל דיז'ון משובח חלק
      • מיץ מחצי לימון

      אופן ההכנה

      • 1. שמים בקערת המערבל את החלמונים ומערבלים היטב עד שמתקבלת מין קציפה בהירה.
      • 2. תוך כדי ערבול מוסיפים את השמן בזילוף איטי. יש להקפיד על תנועת ערבול אחידה ודי איטית.
      • 3. כשהמיונז מגיע לדרגת הסמיכות הרצויה מפסיקים עם השמן (גם אם לא הכנסנו את כל הכמות).
      • 4. מוסיפים את החרדל, מיץ הלימון, המלח והפלפל הלבן ולא מפסיקים את פעולת הערבול.
      • 5. מעבירים את המיונז לצנצנת נקייה ושומרים בקירור.
      • 6. אין לשמור מעל שבוע.
      • - אם אתם אוהבים חריף ניתן להוסיף מעט אבקת וואסבי. יוצא חריף חריף וטעים.

      מתכונים נוספים

      מיונז קל להכנה שנשמר שבוע במקרר
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -