שיפודי שרימפס עטופים בבייקון
הבייקון עוטף את השרימפסים, וצריבתו על הגריל מעניקה להכל קראנצ'יות מבורכת. הוויניגרט מותן טעמים מרעננים ומתקתקים שמעט מנטרלים את השמנוניות.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 ק"ג שרימפס בלק טייגר (לקלוף ולהשאיר את הזנב)
- כ 40 פרוסות ביקון
- לרוטב וינגרט:
- כוס שמן
- 1/3 חומץ
- מעט דבש או סילאן
- מעט חרדל
- מלח פלפל
אופן ההכנה
- 1. משפדים את השרימפס כאשר הביקון שזור בתוכם.
- 2. מברישים ברוטב וינגרט.
- 3. צולים על הגריל עד שהשרימפס משנים צבעם והופכים כתומים.