וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שיפודי שרימפס עטופים בבייקון

הבייקון עוטף את השרימפסים, וצריבתו על הגריל מעניקה להכל קראנצ'יות מבורכת. הוויניגרט מותן טעמים מרעננים ומתקתקים שמעט מנטרלים את השמנוניות.

מתכון מאת: אייל כץ, מערכת וואלה

שיפודי שרימפס עטופים בביקון של כצלה.
שיפודי שרימפס עטופים בביקון של כצלה

מצרכים למתכון

  • 1 ק"ג שרימפס בלק טייגר (לקלוף ולהשאיר את הזנב)
  • כ 40 פרוסות ביקון
  • לרוטב וינגרט:
  • כוס שמן
  • 1/3 חומץ
  • מעט דבש או סילאן
  • מעט חרדל
  • מלח פלפל

אופן ההכנה

  • 1. משפדים את השרימפס כאשר הביקון שזור בתוכם.
  • 2. מברישים ברוטב וינגרט.
  • 3. צולים על הגריל עד שהשרימפס משנים צבעם והופכים כתומים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully