שיפודי שרימפס עטופים בבייקון
הבייקון עוטף את השרימפסים, וצריבתו על הגריל מעניקה להכל קראנצ'יות מבורכת. הוויניגרט מותן טעמים מרעננים ומתקתקים שמעט מנטרלים את השמנוניות.
שיפודי שרימפס עטופים בביקון של כצלה (צילום: יח"צ)
מחשבון המרות
- 1 ק"ג שרימפס בלק טייגר (לקלוף ולהשאיר את הזנב)
- כ 40 פרוסות ביקון
- לרוטב וינגרט:
- כוס שמן
- 1/3 חומץ
- מעט דבש או סילאן
- מעט חרדל
- מלח פלפל
- 1. משפדים את השרימפס כאשר הביקון שזור בתוכם.
- 2. מברישים ברוטב וינגרט.
- 3. צולים על הגריל עד שהשרימפס משנים צבעם והופכים כתומים.
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה