פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      שיפודי שרימפס עטופים בבייקון

      הבייקון עוטף את השרימפסים, וצריבתו על הגריל מעניקה להכל קראנצ'יות מבורכת. הוויניגרט מותן טעמים מרעננים ומתקתקים שמעט מנטרלים את השמנוניות.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      שיפודי שרימפס עטופים בביקון של כצלה (יח
      שיפודי שרימפס עטופים בביקון של כצלה (יח"צ)

      מצרכים

      • 1 ק"ג שרימפס בלק טייגר (לקלוף ולהשאיר את הזנב)
      • כ 40 פרוסות ביקון
      • לרוטב וינגרט:
      • כוס שמן
      • 1/3 חומץ
      • מעט דבש או סילאן
      • מעט חרדל
      • מלח פלפל

      אופן ההכנה

      • 1. משפדים את השרימפס כאשר הביקון שזור בתוכם.
      • 2. מברישים ברוטב וינגרט.
      • 3. צולים על הגריל עד שהשרימפס משנים צבעם והופכים כתומים.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -