מתכונים חמים

שיפודי שרימפס עטופים בבייקון

הבייקון עוטף את השרימפסים, וצריבתו על הגריל מעניקה להכל קראנצ'יות מבורכת. הוויניגרט מותן טעמים מרעננים ומתקתקים שמעט מנטרלים את השמנוניות.

מתכון מאת: אייל כץ, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

שיפודי שרימפס עטופים בביקון של כצלה (צילום: יח"צ)

מחשבון המרות

מצרכים

  • 1 ק"ג שרימפס בלק טייגר (לקלוף ולהשאיר את הזנב)
  • כ 40 פרוסות ביקון
  • לרוטב וינגרט:
  • כוס שמן
  • 1/3 חומץ
  • מעט דבש או סילאן
  • מעט חרדל
  • מלח פלפל
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. משפדים את השרימפס כאשר הביקון שזור בתוכם.
  • 2. מברישים ברוטב וינגרט.
  • 3. צולים על הגריל עד שהשרימפס משנים צבעם והופכים כתומים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully