וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"רביולי" של סלק ולפת ברוטב יין

המתכון באדיבות יקב ססלוב. מנה יפה, מרשימה, ופשוטה.

מתכון מאת: מערכת וואלה!

סלק. מערכת וואלה!
סלק

מצרכים למתכון

  • לפת גדולה
  • סלק גדול
  • למילוי:
  • גבינת עזים רכה
  • טימין טרי
  • שום
  • אגוזי מלך
  • לרוטב:
  • ½ כוס יין אדום- ססלוב אביב מרלו
  • ½ כוס ציר ירקות
  • 1 כפית חרדל דיז'ון
  • 2 כפות חמאה
  • טימין טרי

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הסלק והלפת לפרוסות דקות.
  • 2. מרתיחים מים בסיר ומבשלים את הלפת עד שמתרככת. מוציאים מהמים ורק אז מבשלים את הסלק (זאת כדי שהלפת לא תיצבע מהסלק).
  • 3. מניחים על צלחת פרוסה אחת של לפת וסלק, בעזרת כפית שמים את המילוי וסוגרים עם פרוסה של לפת או סלק. מהדקים את הקצוות בעדינות לסגירת ה"רביולי".
  • (ניתן לקשט את הלפת עם חתיכה קטנה של סלק מעל והפוך).
  • 4. מבשלים את הרוטב על אש נמוכה כדי שהחומרים יתאחדו, מזליפים מעל הפרוסות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully