וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פטריות שיכורות

פטריות שיכורות, מתכון באדיבות יקב ססלוב

מתכון מאת: מערכת וואלה

פטריות. ShutterStock
פטריות

מצרכים למתכון

  • סלסלת פיטריות שמפיניון
  • 4 שיני שום כתוש, אפשר יותר בהתאם לטעם האישי.
  • בצל קטן קצוץ
  • 1 כף חמאה
  • ½ כוס ססלוב אביב קברנה סוביניון
  • מעט רוטב תמרינדי
  • עשבי תיבול: טימין, רוזמרין, פטרוזיליה
  • מלח

אופן ההכנה

  • 1. מפרידים את גבעול הפטרייה מהבסיס ולהניח כמו קערה בתבנית אפייה (ניתן גם לחתוך פטריות לרבעים ולפזר בתבנית).
  • 2. מערבבים את כל החומרים ושופכים מעל הפטריות. מוודאים שכולן מכוסות.
  • 3. מכסים בנייר כסף. אופים 25 דקות בחום 250 מעלות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully