פטריות שיכורות
פטריות שיכורות, מתכון באדיבות יקב ססלוב
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- סלסלת פיטריות שמפיניון
- 4 שיני שום כתוש, אפשר יותר בהתאם לטעם האישי.
- בצל קטן קצוץ
- 1 כף חמאה
- ½ כוס ססלוב אביב קברנה סוביניון
- מעט רוטב תמרינדי
- עשבי תיבול: טימין, רוזמרין, פטרוזיליה
- מלח
אופן ההכנה
- 1. מפרידים את גבעול הפטרייה מהבסיס ולהניח כמו קערה בתבנית אפייה (ניתן גם לחתוך פטריות לרבעים ולפזר בתבנית).
- 2. מערבבים את כל החומרים ושופכים מעל הפטריות. מוודאים שכולן מכוסות.
- 3. מכסים בנייר כסף. אופים 25 דקות בחום 250 מעלות.