וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נזיד עדשים, ארטישוק ירושלמי ותפו"א ביין

המתכון באדיבות יקב ססלוב.

מתכון מאת: מערכת וואלה

עדשים. Artoday
עדשים

מצרכים למתכון

  • 1 בצל גדול
  • 4 שיני שום
  • ½ כוס עדשים חומות
  • 3 תפוחי אדמה אדומים חתוכים אך לא קלופים
  • 10 יחידות ארטישוק ירושלמי
  • בקבוק יין ססלוב אביב קברנה סוביניון
  • פטרוזיליה טרייה קצוצה לקישוט

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים בצל ושום בשמן זית. לאחר שמזהיב מוסיפים את העדשים, הארטישוק הירושלמי ותפוחי האדמה ומטגנים 5 דקות.
  • 2. שופכים את היין כך שיכסה את הירקות ומבשלים על אש נמוכה עד שהעדשים והירקות מתרככים.
  • 3. מקשטים עם פטרוזיליה טרייה קצוצה מעל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully