מתכונים חמים

נזיד עדשים, ארטישוק ירושלמי ותפו"א ביין

המתכון באדיבות יקב ססלוב.

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

עדשים (צילום: Artoday)

מחשבון המרות

מצרכים

  • 1 בצל גדול
  • 4 שיני שום
  • ½ כוס עדשים חומות
  • 3 תפוחי אדמה אדומים חתוכים אך לא קלופים
  • 10 יחידות ארטישוק ירושלמי
  • בקבוק יין ססלוב אביב קברנה סוביניון
  • פטרוזיליה טרייה קצוצה לקישוט
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים בצל ושום בשמן זית. לאחר שמזהיב מוסיפים את העדשים, הארטישוק הירושלמי ותפוחי האדמה ומטגנים 5 דקות.
  • 2. שופכים את היין כך שיכסה את הירקות ומבשלים על אש נמוכה עד שהעדשים והירקות מתרככים.
  • 3. מקשטים עם פטרוזיליה טרייה קצוצה מעל.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully