משקה שוקולדה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 50 גרם שוקולד מריר 70% קקאו
- 2 כפות קקאו
- רבע מיכל שמנת מתוקה
- רבע כוס חלב
- חצית כפית קפה (רצוי, אך לא חובה)
- סוכר עפ"י הטעם
- לגיוון:
- ניתן להוסיף מעט אלכוהול
אופן ההכנה
- 1. בפ'ינגן או בסיר קטן על אש נמוכה ממיסים שוקולד, קקאו עד להמסה.
- 2. מוסיפים רבע מיכל שמנת מתוקה, חלב ואת מחצית כף הקפה.
- מביאים לרתיחה ממתיקים על פי הטעם. ניתן, אם רוצים, להוסיף מעט אלכוהול.
- 3. לשתות חם. במקרה ונשאר ניתן לקרר ולחמם בשנית.
- במקרה שלא מסיימים את כל הכמות והיא נשארת על הגז, מומלץ לחמם שנית ולהמיס הגושים.