משקה שוקולד מקסיקני
מתכון של מיה שטרן מהמרכז הקולינרי "זעפרן" ברעננה.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 50 ג' שוקולד מריר
- 1/4 כוס סוכר
- 1/2 כוס מים
- 3 כפיות קפה נמס
- 1/2 כפית קינמון
- 1/4 כפית אגוז מוסקט טחון
- קורט מלח
- 2 כוסות חלב
- אפשר להוסיף קמצוץ צ'ילי
אופן ההכנה
- 1. מחממים את כל המרכיבים בסיר.
- 2. מערבבים מדי פעם, עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
- 3. מחממים עד לנקודת רתיחה. מסירים מהאש ומוסיפים ½ כוס ברנדי.
- 4. מגישים מיד - מומלץ עם קצפת.