וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פשטידת תרד

כדאי מאוד לא לוותר על גבינת הפרמזן.

מתכון מאת: עופרה,ofra_111@walla.com

עלי תרד. ShutterStock
עלי תרד

מצרכים למתכון

  • 2 אריזות עלי תרד
  • 1 בצל גדול
  • גבינת פרמזן (לפי טעם)
  • גביע 1 של גיל או אשל
  • גביע 1 של גבינה לבנה
  • 1/2 1 כוסות קמח תופח
  • 5- 4 ביצים
  • תבלינים:
  • מלח ,פלפל, טעם מרק, כמון.

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל - 180 למעלות.
  • 2. חותכים את הבצל לרצועות ומטגנים עד השחמה. מצננים.
  • 3. חותכים את התרד לרצועות גסות.
  • 4. מגרדים את גבינת הפרמזן לקערה ומוסיפים את :
  • גיל, גבינה לבנה, קמח, ביצים ומערבבים היטב.
  • 5. בקערה נפרדת - מוסיפים את התרד לבצל המטוגן מוסיפים תבלינים ומערבבים היטב.
  • 6. משלבים את שני התערובות יחד ומערבבים.
  • 7. משמנים תבנית אפיה או קערת פיירקס במרגרינה או חמאה.
  • 8. יוצקים את הבלילה אל התבנית ומכניסים לתנור למשך חצי שעה או עד הזהבה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully