פשטידת תרד
כדאי מאוד לא לוותר על גבינת הפרמזן.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 אריזות עלי תרד
- 1 בצל גדול
- גבינת פרמזן (לפי טעם)
- גביע 1 של גיל או אשל
- גביע 1 של גבינה לבנה
- 1/2 1 כוסות קמח תופח
- 5- 4 ביצים
- תבלינים:
- מלח ,פלפל, טעם מרק, כמון.
אופן ההכנה
- 1. מחממים תנור ל - 180 למעלות.
- 2. חותכים את הבצל לרצועות ומטגנים עד השחמה. מצננים.
- 3. חותכים את התרד לרצועות גסות.
- 4. מגרדים את גבינת הפרמזן לקערה ומוסיפים את :
- גיל, גבינה לבנה, קמח, ביצים ומערבבים היטב.
- 5. בקערה נפרדת - מוסיפים את התרד לבצל המטוגן מוסיפים תבלינים ומערבבים היטב.
- 6. משלבים את שני התערובות יחד ומערבבים.
- 7. משמנים תבנית אפיה או קערת פיירקס במרגרינה או חמאה.
- 8. יוצקים את הבלילה אל התבנית ומכניסים לתנור למשך חצי שעה או עד הזהבה.