- 1. מנפים לקערה את שני סוגי הקמח. מוסיפים את כל חומרי הבצק לפי הסדר הרשום, תוך לישה ביד או במיקסר, עד שמתקבל בצק אחיד וחלק. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים לתפיחה של שעה.
-
- 2. משמנים את התבנית או מרפדים בנייר אפייה. מוציאים את הבצק מהקערה, מעצבים ביד לכיכר בגודל התבנית ומניחים בתבנית. מניחים לתפיחה נוספת (לא מכוסה), כחצי שעה.
-
- 3. מחממים תנור ל-175 מעלות. בקערה קטנה מערבבים את כף אבקת הלתת וכף החלב ומורחים בעזרת מברשת על הכיכר התפוחה, בעדינות, שלא תתפנצ'ר. אופים 40-50 דקות, עד שהלחם שחום וקיסם המוחדר למרכזו יוצא כמעט יבש, עם כמה פירורים לחים. מוציאים ומצננים על רשת. אפשר להקפיא.