וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גלילות חצילים ממולאות ברוטב פסטו

המתכון באדיבות מסעדת "קלודין".

מתכון מאת: מערכת וואלה

חציל. Artoday
חציל

מצרכים למתכון

  • המרכיבים (מתאים ל-6 מנות):
  • 2-3 חצילים ארוכים, פרוסים לאורך בעובי של חצי ס"מ.
  • 1 פלפל אדום, 1 פלפל צהוב ו-1 פלפל ירוק.
  • 2 גזרים.
  • 2 קישואים.
  • 1 בצל לבן.
  • 100 גרם פטריות שמפיניון טריות.
  • שן שום כתושה.
  • כף קמח.
  • המרכיבים לרוטב פסטו:
  • צרור עלי בזיליקום טריים.
  • 2 שיני שום.
  • 1/2 כוס שמן זית משובח.
  • 100 גרם צנוברים.
  • קורט מלח ופלפל שחור.
  • 200 מ"ל שמנת מתוקה.

אופן ההכנה

  • 1. מברישים את פרוסות החצילים בשמן זית משני צדדיהם, ממליחים, מפלפלים וקולים בגריל.
  • 2. חותכים את כל הירקות כגפרורים, ממליחים, מפלפלים ומקפיצים קלות בשמן זית ושום, להוסיף את כף הקמח ומערבבים על-מנת לספוג את נוזלי הירקות.
  • 3. שמים מעט ממילוי הירקות בקצה פרוסת החציל ומגלגלים.
  • 4. הכנת רוטב הפסטו: קוצצים בעזרת מעבד מזון את כל חומרי הגלם, ללא שמן הזית. כאשר התערובת קצוצה, מזלפים בעדינות את שמן הזית עד למרקם הומוגני ומתבלים במעט מלח ופלפל שחור.
  • 5. לאחר הכנת הפסטו, מומלץ לערבב 2 כפות ממנו עם 200 מ"ל שמנת מתוקה.
  • 6. מסדרים את גלילות החצילים בתבנית ומחממים לפני ההגשה.
  • 7. את הגלילות מגישים על מצע של רוטב הפסטו.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully