- 1. מברישים את פרוסות החצילים בשמן זית משני צדדיהם, ממליחים, מפלפלים וקולים בגריל.
-
- 2. חותכים את כל הירקות כגפרורים, ממליחים, מפלפלים ומקפיצים קלות בשמן זית ושום, להוסיף את כף הקמח ומערבבים על-מנת לספוג את נוזלי הירקות.
-
- 3. שמים מעט ממילוי הירקות בקצה פרוסת החציל ומגלגלים.
-
- 4. הכנת רוטב הפסטו: קוצצים בעזרת מעבד מזון את כל חומרי הגלם, ללא שמן הזית. כאשר התערובת קצוצה, מזלפים בעדינות את שמן הזית עד למרקם הומוגני ומתבלים במעט מלח ופלפל שחור.
-
- 5. לאחר הכנת הפסטו, מומלץ לערבב 2 כפות ממנו עם 200 מ"ל שמנת מתוקה.
-
- 6. מסדרים את גלילות החצילים בתבנית ומחממים לפני ההגשה.
-
- 7. את הגלילות מגישים על מצע של רוטב הפסטו.