וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חצילים עם רימונים וגבינה צפתית

מתכון של אלינוער רבין לחצילים עם רימונים וגבינה צפתית, באדיבות מועצת הפירות

מתכון מאת: מערכת וואלה

חצילים עם רימונים וגבינה צפתית (מועצת הפירות). מערכת וואלה!
חצילים עם רימונים וגבינה צפתית (מועצת הפירות)

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-4 מנות:
  • 4 חצילים בגודל בינוני
  • 2 רימונים
  • 250 גרם גבינה צפתית
  • 3 בצלים ירוקים, רק החלק הירוק
  • שליש כוס שמן זית
  • 2 כפות מיץ לימון
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי
  • עלי נענע

אופן ההכנה

  • 1. קולים את החצילים בקליפה עד שהם רכים. מצננים על רשת, קולפים מבלי להרחיק את הגבעול, תוך שמירה על צורת החציל. מניחים כל חציל על צלחת אישית.
  • 2. קולפים את הרימונים גם מהקליפה הדקה, מפרידים לגרגרים ומפזרים בנדיבות על החצילים.
  • 3. חותכים את הגבינה לאצבעות או לקוביות ומפזרים על הרימון.
  • פורסים את גבעולי הבצל הירוק ומפזרים מעל.
  • 4. בכלי קטן מערבבים את השמן עם מיץ הלימון, מלח ופלפל ויוצקים על החצילים.
  • 5. קורעים את עלי הנענע ומקשטים בהם את המנה. מגישים עם לחם לבן טרי או עם פיתה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully