- 1. מחממים את התנור ל180 מעלות. מסדרים 25 גביעי נייר על תבנית האפייה.
-
- 2. בקערה הגדולה מערבבים את כל החומרים היבשים: את פרוסות השקדים, האגוזים הקצוצים, השומשום והתבלינים. על התבלינים להיות מעורבבים באופן אחיד בין האגוזים.
-
- 3. בקערה הקטנה מקציפים במזלג את החלבונים עם הסוכר עד שהסוכר נמס מעט, כ-2 דקות.
-
- 4. מוסיפים מחצית מקצף החלבונים לתערובת האגוזים. מערבבים היטב. ממשיכים להוסיף את החלבונים המוקצפים ומערבבים עד שכל האגוזים מצופים לגמרי.
-
- 5. ממלאים כל גביע נייר בכף מלאה מתערובת האגוזים.
-
- 6. מכניסים את תבניות האפייה לתנור החם ואופים 20 דקות בדיוק. העוגות מוכנות כשהן מקבלות גוון זהוב.
-
- 7. מוציאים בזהירות את התבנית מהתנור. מניחים לעוגות להצטנן במשך שעתיים לפני איחסונן בכלי אטום.