קומומבר
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- *עוף צעיר
- *400 מגרם גבינת קומובר
- *כפית וחצי של פפריקה
- *2 כפות של שמן זית
- *1 כפית מלח
- *1 כפית חרדל דיז'ון
- *עלי רוזמרין
- *לימון שלם
אופן ההכנה
- 1. בקערה מפוררים את גבינת הקומומבר, מוסיפים שמן זית, מלח, אחד כפית חרדל ד'יזון, כפית וחצי של פופריקה.
- 2. מערבבים את התערובת ומשמנים עם התערובת את העוף הצעיר שמים את עלי הרוזמרין,פותחים את העוף הצעיר ודוחפים לתוכו לימון שלם.
- 3. אופים בחום של כ180 עד להשחמה.
- ביתיאבון, מיסיה ז'נו...