קומומבר
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- *עוף צעיר
 - *400 מגרם גבינת קומובר
 - *כפית וחצי של פפריקה
 - *2 כפות של שמן זית
 - *1 כפית מלח
 - *1 כפית חרדל דיז'ון
 - *עלי רוזמרין
 - *לימון שלם
 
אופן ההכנה
- 1. בקערה מפוררים את גבינת הקומומבר, מוסיפים שמן זית, מלח, אחד כפית חרדל ד'יזון, כפית וחצי של פופריקה.
 - 2. מערבבים את התערובת ומשמנים עם התערובת את העוף הצעיר שמים את עלי הרוזמרין,פותחים את העוף הצעיר ודוחפים לתוכו לימון שלם.
 - 3. אופים בחום של כ180 עד להשחמה.
 - ביתיאבון, מיסיה ז'נו...
 
