וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוף ממולא פיסטוק וטרגון בזיגוג רימונים

מה מציע השף אבי שטייניץ לקראת ראש השנה?

מתכון מאת: מערכת וואלה

עוף ממולא בפיסטוק וטרגון בזיגוג מיץ רימונים. מערכת וואלה
עוף ממולא בפיסטוק וטרגון בזיגוג מיץ רימונים

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-4 מנות:
  • 4 חזות עוף עם העור ועצם הכנף, רצוי כולל עור הירך (לבקש מהקצב או לפרק לבד) - לא חובה.
  • למילוי:
  • 2 כפות בצל מטוגן
  • 3 כפות פירורי לחם טריים
  • 3 כפות פיסטוק קצוץ
  • כף וחצי פטרוזיליה קצוצה
  • כף שומן אווז
  • 100 גר' חזה אווז מעושן קצוץ
  • כפית וחצי טרגון קצוץ
  • כף אגוזי מלך קצוצים
  • מלח/פלפל
  • לזיגוג:
  • תרכיז רימונים
  • שמן זית לטיגון

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים את חזה האווז בשומן האווז עד להשחמה. מקררים ומערבבים עם שאר חומרי המילוי להשלמת הטעם.
  • 2. יוצרים בעזרת האצבעות כיס בין בשר החזה והעור ווממלאים בעדינות במילוי.
  • 3. אם השתמשתם גם בעור הירך, כורכים את שאריות העור על שאר הבשר לקבלת כדור עטוף מכל צדדיו בעור.
  • 4. מחממים שמן זית במחבת, מטגנים את העוף עד להשחמה קלה. מניחים בתבנית ואופים עוד כ-15 דקות בתנור חם (190 מעלות).
  • 5. אחרי שמוציאים מהתנור מושחים את העוף החם בתרכיז רימונים.
  • מגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully