- 1. מעל אדים או במיקרו, על דרגת חום נמוכה ממיסים את השוקולד המריר ו1/3 כוס שמנת.
-
- 2. מערבבים לעיסה אחידה ויוצקים בעזרת כפית או מצקת למנג'טים עד לגובה ½ ס"מ.
-
- 3. מכניסים למקפיא ומכינים את השכבה השנייה, הלבנה.
-
- 4. ממיסים באותו האופן את השוקולד הלבן עם 1/3 כוס שמנת. מערבבים לעיסה אחידה ויוצקים כפית אחת מהעיסה לתוך המנג'טים עם השוקולד המריר. מכניסים חזרה למקפיא ומכינים שכבה שלישית.
-
- 5. ממיסים את שוקולד החלב עם 1/3 כוס שמנת. מערבבים ויוצקים על המנג'טים ששהו במקפיא.
-
- 6. מקפיאים את הממתקים למשך לילה (או למשך היום כדי שיהיה מה לטרוף בלילה כל אחד וההרגלים שלו).
-
- 7. כשרוצים לאכול: מוציאים מהמקפיא, סופרים עד 60 ורק אז, מקלפים את המנג'ט וזורקים את המעדן לפה. שנייה אחת לפני לא תצליחו להפריד בין השוקולד לנייר, שנייה אחת אחרי הוא כבר לא יהיה שם...
-
- * בעניין התוספות את התוספות המומלצות אפשר לערבב עם השוקולדים המומסים או להשתמש בהן כשכבות נוספות. למשל, אגוזים ניתן לערבב עם השוקולד וניתן לפזר בין השכבות או רק בסוף על השכבה השלישית. כמו כן, ניתן להניח אחד שלם למעלה
- לקישוט.
-
- גיוונים
- * אם החלטתם לשנות את סדר השכבות ולסיים דווקא בשכבה לבנה, תוכלו לשים כפית מתוכן של פסיפלורה ולהקפיא.
-
-
- * אפשר לגוון וללכת עד הסוף עם תלולית של קצפת, כשהשכבה העליונה חומה או קצפת עם אבקת קקאו אם השכבה העליונה לבנה.
-
-
- * ואפשר קלאסי, בלי כלום. אפילו שתי שכבות הולך. אפילו אחת... אבל כל המרבה, הרי זה משובח.
-
-
- * השדרוג הכי משודרג היום אפשר להחליף את המנג'טים בגביעי שוקולד זעירים ונהדרים שניתן לרכוש בחנויות לצרכי אפייה.