ירקות מושחמים ומוקרמים עם גבינה פטה
מתכון של חברת "ליימן שליסל" (שמן PAM)
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 גמבה אדומה חתוכה לארבע
- 1 זוקיני ירוק
- 1 חציל פרוס
- 1 זוקיני צהוב
- 4 פטריות פורטבלה
- תרסיס שמן זית כתית של PAM
- 250 ג' גבינת פטה
- מלח פלפל
- שום כתוש
אופן ההכנה
- 1. חותכים את כל הירקות לפרוסות בעובי של 1 ס"מ ומניחים על מגש.
- 2. מרססים בתרסיס שמן זית כתית של PAM ומתבלים במלח פלפל ושום .
- 3. מכניסים את הירקות לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד להשחמה, מוציאים מהתנור, מגררים גבינת פטה על הירקות, ומקרימים למשך כ-3 עד 5 דקות בתנור חם (מכוונים את התנור לחום עליון בלבד).