פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      ירקות מושחמים ומוקרמים עם גבינה פטה

      מתכון של חברת "ליימן שליסל" (שמן PAM)

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מצרכים

      • 1 גמבה אדומה חתוכה לארבע
      • 1 זוקיני ירוק
      • 1 חציל פרוס
      • 1 זוקיני צהוב
      • 4 פטריות פורטבלה
      • תרסיס שמן זית כתית של PAM
      • 250 ג' גבינת פטה
      • מלח פלפל
      • שום כתוש

      אופן ההכנה

      • 1. חותכים את כל הירקות לפרוסות בעובי של 1 ס"מ ומניחים על מגש.
      • 2. מרססים בתרסיס שמן זית כתית של PAM ומתבלים במלח פלפל ושום .
      • 3. מכניסים את הירקות לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד להשחמה, מוציאים מהתנור, מגררים גבינת פטה על הירקות, ומקרימים למשך כ-3 עד 5 דקות בתנור חם (מכוונים את התנור לחום עליון בלבד).

      עוד מתכוני ירקות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -