ירקות מושחמים ומוקרמים עם גבינה פטה

מתכון של חברת "ליימן שליסל" (שמן PAM)

מתכון מאת: השף צ'רלי פדידה, מערכת וואלה!

מצרכים

  • 1 גמבה אדומה חתוכה לארבע
  • 1 זוקיני ירוק
  • 1 חציל פרוס
  • 1 זוקיני צהוב
  • 4 פטריות פורטבלה
  • תרסיס שמן זית כתית של PAM
  • 250 ג' גבינת פטה
  • מלח פלפל
  • שום כתוש

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את כל הירקות לפרוסות בעובי של 1 ס"מ ומניחים על מגש.
  • 2. מרססים בתרסיס שמן זית כתית של PAM ומתבלים במלח פלפל ושום .
  • 3. מכניסים את הירקות לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד להשחמה, מוציאים מהתנור, מגררים גבינת פטה על הירקות, ומקרימים למשך כ-3 עד 5 דקות בתנור חם (מכוונים את התנור לחום עליון בלבד).
  • סלט פטוש על מצע פיתה מתובלת בזעתר ושמן זית

  • בצק פילו במילוי סלמון

  • פילה מוסר במעטפת עשבי תיבול אפוי בתנור

  • שווארמה עוף בטורטיה אפויה

  • תפוחי אדמה במילוי בולונז

  • אנטיפסטי חציל

  • סלמון ושעועית בתבנית אחת

  • אנטיפסטי כרובית

  • פלאפל עם חציל קלוי

  • גמבה מרוקאית

  • מוקפץ פתיתים

  • פלפלים במילוי בורגול

  • צ׳יפס קרעי תפוחי אדמה

  • גראטן קולרבי ותפוחי אדמה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully