שווארמה עוף בטורטיה אפויה
מתכון של חברת "ליימן שליסל" (שמן PAM) לשווארמה עוף בטורטיה אפויה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל-4 מנות:
- 800 גרם בשר עוף מפורק ללא עצמות חתוך לרצועות דקות (לבקש מהקצב)
- תרסיס שמן קנולה של PAM
- 2 בצלים חתוכים רצועות
- 1 שן שום כתושה
- מלח פלפל שחור לפי הטעם
- 1/2 כפית כורכום
- 1/2 כפית פפריקה
- 1/2 כפית כמון
- כפית חומץ
- 4 טורטיות ( אפשר לקנות במרכולים מגיע קפוא )
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את רצועות העוף הבצלים התבלינים והחומץ, מרססים את העוף כ 8 שניות בתרסיס שמן קנולה של PAM מערבבים ומניחים בכלי קעור למשך שעה במקרר .
- 2. מחממים מחבת טפלון עמוקה על להבה גבוהה למשך כ -2 דקות .
- 3. מוסיפים למחבת החמה את בשר העוף המתובל, מטגנים ובוחשים עד שהעוף מוכן מכל צידו.
- 4. ממלאים את הטורטיות בבשר העוף ומגלגלים .
- 5. מניחים בתבנית את גלילות הטורטיה הממולאות ומרססים במעט עם שמן קנולה של PAM .
- 6. אופים את הטורטיות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד לפריכות ומגישים כ 3 עד 5 דקות .