שווארמה עוף בטורטיה אפויה

מתכון של חברת "ליימן שליסל" (שמן PAM) לשווארמה עוף בטורטיה אפויה

מתכון מאת: השף צ'רלי פדידה, מערכת וואלה!

מצרכים

  • חומרים ל-4 מנות:
  • 800 גרם בשר עוף מפורק ללא עצמות חתוך לרצועות דקות (לבקש מהקצב)
  • תרסיס שמן קנולה של PAM
  • 2 בצלים חתוכים רצועות
  • 1 שן שום כתושה
  • מלח פלפל שחור לפי הטעם
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1/2 כפית פפריקה
  • 1/2 כפית כמון
  • כפית חומץ
  • 4 טורטיות ( אפשר לקנות במרכולים מגיע קפוא )

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את רצועות העוף הבצלים התבלינים והחומץ, מרססים את העוף כ 8 שניות בתרסיס שמן קנולה של PAM מערבבים ומניחים בכלי קעור למשך שעה במקרר .
  • 2. מחממים מחבת טפלון עמוקה על להבה גבוהה למשך כ -2 דקות .
  • 3. מוסיפים למחבת החמה את בשר העוף המתובל, מטגנים ובוחשים עד שהעוף מוכן מכל צידו.
  • 4. ממלאים את הטורטיות בבשר העוף ומגלגלים .
  • 5. מניחים בתבנית את גלילות הטורטיה הממולאות ומרססים במעט עם שמן קנולה של PAM .
  • 6. אופים את הטורטיות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד לפריכות ומגישים כ 3 עד 5 דקות .
  • ירקות מושחמים ומוקרמים עם גבינה פטה

  • סלט פטוש על מצע פיתה מתובלת בזעתר ושמן זית

  • בצק פילו במילוי סלמון

  • פילה מוסר במעטפת עשבי תיבול אפוי בתנור

  • עוף בקולה ודבש

  • תבשיל עוף ממולא, קציצות וטחולים

  • קציצות עוף על מצע תפוחי אדמה של סבתא צילה

  • עוף בקארי של השף אבי ביטון

  • עוף צלוי עם פטנט

  • מרינדת בירה, עשבי תיבול ודבש

  • גולאש עם שוקי עוף

  • כבד אווז עם תפוחי עץ בקרמל וקלבדוס

  • חזה עוף במרינדת תפוזים וסילאן

  • פרגיות במילוי כבדים, בשר טחון וצנוברים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully