מתכונים חמים

שווארמה עוף בטורטיה אפויה

מתכון של חברת "ליימן שליסל" (שמן PAM) לשווארמה עוף בטורטיה אפויה

מתכון מאת: השף צ'רלי פדידה, מערכת וואלה!
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

מחשבון המרות

מצרכים

  • חומרים ל-4 מנות:
  • 800 גרם בשר עוף מפורק ללא עצמות חתוך לרצועות דקות (לבקש מהקצב)
  • תרסיס שמן קנולה של PAM
  • 2 בצלים חתוכים רצועות
  • 1 שן שום כתושה
  • מלח פלפל שחור לפי הטעם
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1/2 כפית פפריקה
  • 1/2 כפית כמון
  • כפית חומץ
  • 4 טורטיות ( אפשר לקנות במרכולים מגיע קפוא )
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את רצועות העוף הבצלים התבלינים והחומץ, מרססים את העוף כ 8 שניות בתרסיס שמן קנולה של PAM מערבבים ומניחים בכלי קעור למשך שעה במקרר .
  • 2. מחממים מחבת טפלון עמוקה על להבה גבוהה למשך כ -2 דקות .
  • 3. מוסיפים למחבת החמה את בשר העוף המתובל, מטגנים ובוחשים עד שהעוף מוכן מכל צידו.
  • 4. ממלאים את הטורטיות בבשר העוף ומגלגלים .
  • 5. מניחים בתבנית את גלילות הטורטיה הממולאות ומרססים במעט עם שמן קנולה של PAM .
  • 6. אופים את הטורטיות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד לפריכות ומגישים כ 3 עד 5 דקות .

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully