- 1. מרססים את הדגים בתרסיס שמן חמאה של PAM ממליחים ומפלפלים.
-
- 2. מחממים מחבת טפלון וצורבים את הדגים על המחבת עד להזהבה, מוציאים ומניחים בצד.
-
- 3. מצפים מחבת בקוטר 25 ס"מ בתרסיס שמן חמאה של PAM ומחממים מעט על להבה גבוהה.
-
- 4. מוסיפים בצל ושום ומשחימים מעט, מוסיפים את התרד וממשיכים להקפיץ עד שהתרד הופך ירוק מזוגג. מניחים על מסננת כדי שהנוזלים יתנקזו.
-
- 5. מניחים על שולחן יבש עלי פילו. מרססים בשמן חמאה של PAM ועליו מניחים עוד עלה פילו נוסף. ממשיכים כך עד שמתקבלות 3 שכבות עלי פילו מרוססות המספיקות ל-2 מנות.
-
- 6. חותכים את הבצק באמצע לרוחבו ומניחים 2 מנות דגים אחת לצד השניה, מעליהן מניחים את מלית התרד. עוטפים בעדינות את הדג והתרד בבצק (שהבצק לא יקרע) ומרססים את התבנית בשמן כדי שהבצק לא ידבק.
-
- 7. משלימים את שני הדגים הנותרים.
-
- 8. מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות למשך 15 דקות או עד שהבצק הופך זהוב פריך ומגישים.