וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט פטוש על מצע פיתה מתובלת בזעתר ושמן זית

מתכון של חברת "ליימן שליסל" (שמן PAM) לסלט פטוש על מצע פיתה מתובלת בזעתר ושמן זית

מתכון מאת: השף צ'רלי פדידה, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-4 מנות:
  • 1 צנון בינוני
  • 1/2 בצל סגול
  • 1 גמבה אדומה
  • 1 גמבה צהובה
  • 1 מלפפון גדול
  • 1 עגבנייה
  • 1 לימון גדול סחוט
  • 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה גס
  • לפיתה 6 שניות של ריסוס בתרסיס שמן זית כתית של PAM
  • לסלט 4 שניות של ריסוס שמן זית כתית
  • 4 פיתות
  • 4 כפות זעתר
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את כל הירקות לקוביות גדולות, מוסיפים פטרוזיליה , לימון סחוט, מלח ופלפל. מרססים בתרסיס שמן זית כתית של PAM ומערבבים.
  • 2. פותחים את הפיתות בעזרת סכין ל-2 חלקים שווים (בצורה שישמרו על צורתם העגולה).
  • 3. מרססים את הצד הפנימי של הפיתות עם תרסיס שמן כתית של PAM ומפזרים זעתר יבש.
  • 4. מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות ומכניסים את הפיתות ל-6 דקות או עד אשר הופכות פריכות.
  • 5. מרכיבים את המנה: מניחים במרכז צלחת ההגשה פיתה פריכה ומעליה סלט מתובל, מכסים עם החצי השני של הפיתה ומגישים .
  • נוזלי הסלט נספגים בפיתה והטעם מדהים.
  • ירקות מושחמים ומוקרמים עם גבינה פטה

  • בצק פילו במילוי סלמון

  • פילה מוסר במעטפת עשבי תיבול אפוי בתנור

  • שווארמה עוף בטורטיה אפויה

  • קציצות כרישה ומוסר ים

  • לביבות בטטה טבעוניות

  • אסאדו טלה עם ירקות צלויים

  • דלורית צלויה עם מייפל

  • סלט הפתעות

  • טאבולה ברוקולי ומוצרלה

  • חציל בתנור בעגבניות ויוגורט

  • שעועית ירוקה מוקפצת בטחינה עם צ'ילי

  • פולנטה פריכה עם קרם קשיו

  • סלט פנצנלה עם לחם מאתמול

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully