- 1. חותכים את כל הירקות לקוביות גדולות, מוסיפים פטרוזיליה , לימון סחוט, מלח ופלפל. מרססים בתרסיס שמן זית כתית של PAM ומערבבים.
-
- 2. פותחים את הפיתות בעזרת סכין ל-2 חלקים שווים (בצורה שישמרו על צורתם העגולה).
-
- 3. מרססים את הצד הפנימי של הפיתות עם תרסיס שמן כתית של PAM ומפזרים זעתר יבש.
-
- 4. מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות ומכניסים את הפיתות ל-6 דקות או עד אשר הופכות פריכות.
-
- 5. מרכיבים את המנה: מניחים במרכז צלחת ההגשה פיתה פריכה ומעליה סלט מתובל, מכסים עם החצי השני של הפיתה ומגישים .
- נוזלי הסלט נספגים בפיתה והטעם מדהים.